EL MEU RACÓ DE VENÈCIA

En aquesta secció volem recollir – a través de breus relats o contes – la idea que cadascú guarda de la ciutat dels canals.

Intentem trencar el tòpic de la ciutat romàntica i decadent, de decorat de cartó pedra, on un parell de dies són suficients per creure que tot ho saps i tot ho has vist.

Canal Grande_Tramonto

Sobre Venècia ha escrit tothom, tot i que en català no hi ha gaire cosa: a part de treballs d’algun escriptor o poeta, el que podem trobar en català sobre aquesta ciutat es limita a articles de diaris i poca cosa més.

Molta gent ja l’ha visitada, i tothom en conserva una imatge, una experiència, la visita a un lloc especialment significatiu: li demanem que ens ho expliqui en català, pels catalans.

A més de parlar de nosaltres al món, hem de ser conscients de la nostra especificitat cultural i lingüística també en moments d’esbarjo, com quan anem de viatge o llegim relats i articles sobre temes turístics.

Les entrevistes les posarem a les xarxes socials Facebook i Twitter i també als nostres blocs  perquè els nostres lectors puguin entendre i aprofitar millor l’experiència d’una ciutat única.

Envieu-nos el vostre relat, de no més de 250 paràules, a: veneciadiferent@outlook.com

One response to “EL MEU RACÓ DE VENÈCIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s