Escapada eno-gastronòmica

Venecia_català_La Zucca

Escapada eno-gastronòmica a Venècia i al Vènet: proxima sortida divendres 7 de març 2014.

Anem a Venècia per gaudir de la ciutat de manera diferent, en grups reduïts entre 6 i 8 persones, acompanyats per un venecià de debò, en català, fora dels recorreguts turístics, i amb calma: el nostre lema és SLOW TOURISM!

Regioni d'Italia_logo

Ho fem en col·laboració amb la botiga Le Regioni d’Italia de Barcelona.

Com que no som un’agència de viatges, proposem que els participants, per controlar els costos més important del viatge, s’organitzin vol i hotel pel seu compte.

Nosaltres oferim les visites guiades a Venècia i l’organització de l’excursió en minibus a les zones de producció del vi prosecco del Vènet.

 Venècia_Català_Prosecco_MappaVenècia_Català_Prosecco_Bottiglia

 

 

 

 

1er dia – DIVENDRES

Itinerari  cuina veneciana amb tast de “cicchetti”

16:00 h                    Itinerari guiat Venècia Diferent i tast de tapes i vins de qualitat. Visita area Rialto

2nd dia – DISSABTE

Excursió eno-gastronòmica, visita cellers amb degustació

10:00 h           Sortida durant tot el dia a les zones de producció del vi prosecco, visites a una formatgeria i dos cellers amb degustacions de vins i formatges

3er dia – DIUMENGE

itinerari Venècia diferent, dinar restaurant qualitat

10:00 h        Itinerari guiat a la Venècia Diferent amb Marco Giralucci

13:00 h        Dinar en un restaurant de qualitat de Venècia

Venècia_Català_Giudecca_ristorante

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s