La “Regata Storica” ja és aquí

La Regata Storica de Venècia és sens dubte una de les cites més esperades i apreciades de la temporada turística. Tanmateix és una cita molt important en el calendari anual de “regates de rem”, la tècnica de rem única al món que des de fa milers d’anys es fa servir als canals i a la llacuna de Venècia. Enguany el gran dia és el diumenge 1 de setembre, i la desfilada comença a les 16:00 hores, tot i que el dia 20 d’agost ja es començen les celebracions amb la presentació i benedició de les imbarcacions.

Venecia Diferent_Regata Storica

Abans de les carreres es es pot assistir a la famosa desfilada: desenes d’embarcacions típiques venecianes, decorades a l’estil del segle XV, amb remers amb vestits que transporten el Doge i altres figures importants de la República, en commemoració del retorn a Venècia de la reina de Xipre Caterina Corner, el 1489.

Venècia Diferent

Venècia Diferent

Les carreres tenen un origen molt més antic, ja que els documents de la Sereníssima apareixen molt abans del segle X.

El dia d’avui les competicions s’organitzen per categories i tipus d’embarcacions: la més esperada és sens dubte la regata dels campions sobre els Gondolini -una mena de gòndoles súper lleugeres- que competeixen al Gran Canal fins a la línia de meta per davant de la famosa “màquina“, un escenari flotant espectacular situat davant Ca ‘Foscari.

Enguany es pot presenciar a la desfilada i a les competicions asseguts còmodament en les nostres embarcacions amarrades al llarg del Gran Canal

Per a una experiència més exclusiva és possible veure l’espectacle des del balcó d’un antic palau a prop de Ca ‘Foscari, amb vista sobre el Gran Canal, per a un màxim de 20 persones.

Hi hauran pastissos, tiramisú, gelats, cafè, begudes i el famós vi escumós del Vènet Prosecco, de 14.30 fins a les 19.30 hores.

info, preus i reserves  info@laltravenezia.it

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Curiositats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s